حجت الاسلام والمسلمین میوه چی مسجد امیرالمومنین دزفول

مرحوم حجت الاسلام والمسلمین شیخ خلیل الله میوه چی

امام جماعت فقید مسجد حضرت امیرالمومنین(ع)

خیابان نظامی بین شهید بهشتی و حافظ شهرستان دزفول

 

این روحانی فرهیخته و فعال که سالیانی امام جماعت مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) را بر عهده داشت شخصیتی پارسا، خدوم، متواضع، با اخلاق و اهل علم بودند که عمر گهربار خویش را خالصانه و متعهدانه در مسیر ترویج، تبیین و تدریس فرهنگ و معارف اسلامی و دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت وقف نمود و باقیات و صالحات ارزشمندی از خود بر جا گذاشت که ان‌شاءالله ذخیره‌ی عقبای او خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ خلیل الله میوه چی مسجد امیرالمومنین دزفول

از خصوصیات اخلاق و اجتماعی و فرهنگی آن فقید سعید می توان به نکات زیر اشاره کرد:

 

1- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی جانباز دفاع مقدس، و از خانواده محترم شهدا(برادر شهید سعید میوه چی) است.

 

2- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی از تلاشگرانی بود که در دوران دفاع مقدس از پشتیبانی کنندگان رزمندگان 8 فصل عشق بود که در هنگام پیروزی رزمندگان 8 فصل عشق یاریگر مردم با صدای الله اکبر بود.

 

3- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی در دوران دفاع مقدس که دزفول مورد هجوم گلوله های توپخانه های دشمن، بمباران‌های هوایی و انفجارموشک های 12متری ارتش بعث عراق بود به همراه مردم در یاری رسانی و کمک به مجروحان و خانه های تخریب شده دلاورانه و دلسوزانه تلاشگر بود و شعار جنگ جنگ تا پیروزی جاری لبانش بود.

 

4- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی که برادرانش رزمنده و جانباز 8 سال دفاع مقدس هستند همیشه فریاد پیروزی، دلسوزی و اراده های رزمندگان نقش بند سخنانش در منابر عاشورایی بود و ایستادگی و مقاومت و پایداری مردم گلواژه های کلامش بود.

 

5- به غیر از حل مشکلات مذهبی و فرهنگی مردم، زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی دریاری رساندن به نیازمندان تلا‌شگر و با همت بود.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ خلیل الله میوه چی دزفول مسجد امیرالمومنین

حجت الاسلام والمسلمین شیخ خلیل الله میوه چی در جمع بسیجیان بعد از اقامه نماز عید سعید فطر

 

6- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی در ماه محرم و صفر که مردم عزادار شهیدان کربلا و امام حسین(ع) بودند در منابر و در سخنانش به ترویج اهداف و قیام کربلا، امام حسین(ع)، شهیدان کربلا، حضرت عباس(ع) علمدار و جانبازکربلا، حضرت زینب(س) و اسیران  کربلا، صحنه های غم آلود عاشورا و اربعین می پرداخت تا جایی که اشک برگونه های مردم جاری می شد.

 

7- وقتی که زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی بر منابر عاشورایی و دفاع مقدس قرارمی گرفت از دلاور مردی، مقاومت و هیبت شهیدان دفاع مقدس می گفت بی اراده اشک بر گونه هایش جاری می شد تا جایی که تکان شانه هایش نیز یاری گر او برمنابر عاشورایی می شد.

 

8- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی از پیروان ایستاده ی ولایت بود و همیشه در سخنانش خود را از سربازان امام زمان(عج) می دانست و به همین دلیل در سخنان، رفتار و حرکاتش سعی می کرد نقش سربازان واقعی امام زمان را داشته باشد.

 

9- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی در برپایی و مداومت در نماز جماعت مسجدحضرت امیرالمؤمنین(ع) تلاش فراوان می کرد به گونه ای که همیشه سرزندگی، شادابی و فضای معنوی در این مسجد زبانزد مردم بود.

 

10- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی همیشه به عنوان یک روحانی و یک امام جماعت همراه و همگام سلحشوران بسیجی و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس بود تا جایی که در اعزام بسیجیان به جبهه ها همت والایی به کارمی برد.

 

11- زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین خلیل الله میوه چی هنگام پیروزی های رزمندگان در جبهه های نبرد حق علیه باطل او نیز با فریادهای الله اکبر خمینی رهبر و جنگ جنگ تا پیروزی در بالا بردن روحیه سلحشوران بسیجی همراه و همگام بود.

 

12- باید زنده یاد حجت الاسلام والمسلین خلیل الله میوه چی را در نماز جماعت، روزه، عبادات، ماه رمضان، دعا و مناجات، خاطرات 8 سال دفاع مقدس، خاطرات موشک باران دزفول، کمک به نیازمندان، عبادات و معنویات در ماه مبارک رمضان، سخنرانی ها و عزاداری در ماه محرم و صفر، نماز شب  و احیاء در شبهای قدر سرود تا در رفتار، گفتار، حرکات و عبادات او به عنوان الگویی باشد برای پیروان راه اسلام.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ خلیل الله میوه چی محمدحسین درچین چمدان آبی

محمدحسین درچین(مدیر سایت چمدان آبی) در کنار حاج آقا میوه چی

منبع : وب سایت چمدان آبی – دانشنامه دزفول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *