دانشمندان دزفولی داخل و خارج از کشور
سایت چمدان آبی دانشنامه دزفول(محمدحسین درچین):
شهر من دزفول بزرگ با پیشینه ای افتخار آمیز و صاحب کرسی های مختلف علوم مختلفه در مجامع جهانی و کشوری و استانی توانسته است سالیان متمادی پرچمدار دانش بوده و دانشمندانی را در دامن خویش پرورش دهد این عزیز دانشمندان در داخل و خارج دزفول پراکنده هستند و حقیر(محمدحسین درچین) تصمیم دارم همه را در حدّ توان در این سایت(دانشنامه دزفول) لیست کرده و به شرح زندگانی آنان بپردازم بدون شک این لیست کمبودهای فراوانی دارد که کمک شما را می طلبد. پیامهای خود را از طریق نظرات سایت و یا فقط در ایتا و خصوصی ارسال بفرمایید.
با تشکر – دُرچین همراه شماست(09166422841)
دانِشمَند شخصی است که در یکی از شاخههای دانش چیرهدست است و از روش علمی برای انجام پژوهش بهره میبرد. امروزه بیشتر منظور از دانشمند کسانی هستند که پایههای دانشگاهی و علمی را تا سطوح بسیار بالا طی کرده و پیشهٔ خود را آموزاندن، ورزیدن و نیز تحقیق دانش و مسائل علمی قرار دادهاند.
دانشمندان دزفولی داخل و خارج از کشور
آقایان و خانم های پروفسور:
* علیمحمد آخوندعلی(رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول – رشته هیدرولوژی و منابع آب)
* الهه احمدزاده(دکترای میکروبیولوژی و مدرس دانشگاه در کانادا)
* رضا انصاری(استاد دانشگاه واشنگتن و پزشک کاخ سفید)
* سیدعلی احمدزاده(دکترا الکترونیک و مدرس دانشگاه در کانادا)
* رحیم اصولی(رئیس نیروگاه سد دز و مدرس دانشگاه آمریکا)
* محمدحسین بدیعی( استاد دانشگاه نیو مکزیکوسیتی و نیو مکزیکو آمریکا)
* عزیزاله بهشتی(رئیس بیمارستانهای شهید بقایی و آپادانا اهواز – فوق تخصص جراحی سرطان)
* صغری بهمن پور(استاد تمام گروه آناتومی و متخصص جنین شناسی دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
* فتح اله پورفیاض(مهندسی انرژی نو و محیط زیست – بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱)
* محمدعلی چله مال(معاون و عضو هئیت رئیسه عالی مرکز تحقیقات فضایی ناسا)
* محمدرضا چیت ساز(استاد موسیقی دانشگاههای آلمان، فرانسه و اسپانیا، محقق در آواشناسی صدای پرندگان)
* صدیقه حنطوش زاده(متخصص زنان و زایمان)
* حبیب حی بُر(متخصص قلب و عروق)
* عبدالحسین خسروپناه دزفولی(دبیر شورای انقلاب فرهنگی)
* مسعود دزفولی(داروساز)
* همایون دزفولی(عضو ناسا)
* کامران دزفولیان(پزشک متخصص طب اطفال و عضو هیأت علمی دانشگاه پیتسبورگ امریکا)
* محمد دزفولیان(عضو هیئت علمی ژنتیک دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا)
* بهزاد رئوفی”شاه حیدر”(جانشین و عضو ناسا آمریکا – ریاست گروه و مسئول جهتیابی کنترل مریخ نوردها)
* سیدجمال سادات گوشه(اولین جراح دست میکروسکوپی ایران)
* حسین شکرکن(ایالات متحده آمریکا – دانشگاه کالیفرنیا – شهر برکلی)
* مجید صراف زاده(استاد دانشگاه در امریکا)
* عبدالحمید طالبیان(متخصص جراحی مغز و اعصاب)
* سیدمهدی فخرایی(دکترای هوش مصنوعی از کانادا – استاد تمام دانشگاه تهران و رئیس بنیاد ملی نخبگان تهران – مهندسی برق)
* … قطب(خلبان اول و مربی نیروی هوایی آمریکا)
* حبیب اله قطب(از بنیانگذاران دانشکده کشاورزی رامین و رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز)
* هما قاضی حسینی(دکترای کامپیوتر و برنامه ریزی ناسا آمریکا)
* مجید کابلی(متخصص ژنتیک پزشکی و عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی)
* امین کوره پزان دزفولی(عضو ناسا آمریکا)
* عزت السادات گوشه گیر(استاد دانشگاه و نمایشنامه نویس مقیم شیکاگو آمریکا – استاد دانشگاه ریاست جمهوری آمریکا)
* فهیمه مخبردزفولی(عضو هیئت آموزشی و مدرس دانشگاه کمبریج انگلستان – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی لندن – مدیر مرکز مطالعات ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی آکسفورد)
* محمدرضا مخبردزفولی(دبیر شورای انقلاب فرهنگی)
* مرجان مشیریان دزفولی(مدرس فیزیک در امریکا)
* سیدفاضل نبوی زاده (استاد دانشگاه آمریکا)
* ابوالحسن هاشمی دزفولی(استاد دانشگاه در امریکا و شاگرد آقای کالوین دارنده جایزه نوبل)
* عبدالرحیم هوشمندزاده(مهندسی زمین شناسی)
شرح زندگانی دانشمندان دزفولی مقیم خارج
ناصر دزفولی
فوق لیسانس مدیریت صنعتی از آمریکا – مدیر عامل شرکت کفش صنعتی کلار از سال ۱۳۵۹ تا کنون – عضو هیئت مدیره جامعه کیف و کفش ایران – شرکت صنعتی کلار – شرکت صنعتی کلار تولیدکننده انواع کفش و پوتین ایمنی، سربازی و پرسنلی توسط بخش خصوصی و با مشارکت گروهی از فارغ التحصیلان خارج از کشور از سال ۱۳۵۹ آغاز به فعالیت نموده است.
هدف اصلی این گروه ایجاد اشتغال و خودکفایی در عرصه های صنعتی و تأمین نیازهای داخلی کشور بود که در سایه تلاش و کوشش مستمر کارکنان و مدیریت خود موفق گردید نه تنها کلیه نیازهای کارخانجات داخل کشور را در زمینه انواع کفش و پوتین ایمنی تامین نماید بلکه برای اولین بار در تاریخ این صنعت موفق به صادرات پوتین ایمنی به شرکتهای UVEX آلمان و HECKEL فرانسه شده است.
این روند از سال ۱۳۷۰ تا به امروز کماکان ادامه یافته است که در نهایت منجر به تولید و صادرات انواع کفش و پوتین ایمنی مطابق با آخرین استانداردهای بین المللی به کشورهای اروپایی از جمله: آلمان، فرانسه، انگلستان، سوئیس، لهستان و برخی کشورهای همسایه شده است؛ بطوریکه این واحد تولیدی افتخار داشته است که برای اولین بار در صنعت کفش ایران بعنوان صادرکننده نمونه کفش معرفی گردد.
از سال ۱۳۸۲ همزمان با تصویب طرح توسعه و نوسازی کارخانه که در نهایت منجر به بهره گیری از آخرین دانش فنی و تکنیکی و ماشین آلات روز دنیا گشت، بخشی از مراحل تولید مستقیما” توسط ربات ها صورت می گیرد که خود موجب بهبود کیفیت کالاهای تولیدی و حضور هرچه بیشتر در بازارهای داخلی و بین المللی شده است.
ضمنا” شرکت صنعتی کلار نماینده انحصاری توزیع و پخش کلیه محصولات حفاظت فردی کمپانیهای UVEX آلمان، HECKEL فرانسه و SWEDSAFE سوئد در ایران می باشد.
همایون دزفولی
پروفسور همایون دزفول وی عضو ناسا و مدیر سیستم ایمنی در دفتر ایمنی و مأموریت تضمین در مقر ناسا در واشنگتن را برعهده دارد. دکتر دزفولی دارای دکترای مهندسی هسته ای از دانشگاه مریلند است او به عنوان یک متخصص ارشد فنی آژانس در روش سیستم ایمنی عمل میکند وی همچنین مجری طرح های توسعه ناسا برای سیستم ایمنی و مدیریت بوده است.
از دیگر کارهای ایشان، اجرای تکنیک های سیستم ایمنی و مدیریت ریسک پیشرفته و فرآیندهای آن برای آژانس بوده است. او رئیس کارگروه ناسا در ارزیابی ریسک احتمالاتی (PRA) است، او همچنین مدیریت سیستم راهنمای ایمنی ناسا را برعهده دارد.
وی یکی از نویسندگان کتاب سیستم های مهندسی ناسا و نویسنده بسیاری از مقالات فنی در زمینه های ایمنی، ارزیابی خطر و مدیریت ریسک است. او یک نظریه برای اجرای ایمنی برای پرواز انسان در فضا ارائه شده کرده است. دکتر دزفولی در حال حاضر ریاست توسعه مدیریت ریسک وایمنی ناسا آمریکا برعهده دارد.
کامران دزفولیان
دکتر کامران دزفولیان، زاده دزفول است، دوره ابتدایی خود را در دزفول گذرانده، پس از فوت مادر در کودکی همراه پدرش به آمریکا رفت. وی که پزشک اطفال می باشد در پیتسبورگ پنسیلوانیا وابسته به U P M C مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ است. او مدرک پزشکی اش را از مدرسه پزشکی دانشگاه دوک دریافت کرده است تخصص وی کودکان و نوجوانان بین 11 تا 20 سال است. وی یکی از 5 پزشک متخصص طب اطفال در امریکا می باشد. دکتر دزفولیان توانست در سال 2012 عنوان بهترین پزشک امریکا را دریافت کند.
حسین شکرکن (پدر علم روانشناسی صنعتی در ایران)
من در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۱۸ در اهواز متولد شدم، لیکن تمام دوران کودکی و بخش اعظم دوره نوجوانی خود را در دزفول زندگی کرده ام. فرزند دوم خانواده ام. با معیارهای آن زمان، خانواده ام وضع اجتماعی و اقتصادی متوسطی داشت و طبق آموزه ها و ارزش های تربیتی اسلامی بار آمدم.
تحصیلات ابتدایی را در یکی از دبستانهای دزفول به اتمام رساندم. دوره سه ساله اول دبیرستان را نیز در یکی از دو دبیرستان دزفول تحصیل کردم. در این دوره با تشویق های دبیران شایسته و دلسوز پیشرفت تحصیلی فوق العاده ای داشتم و شاگرد ممتاز و شناخته شده دبیرستان بودم. پس از آن، برای ادامه تحصیل و با شوق آماده شدن برای حرفه معلمی به دانشسرای مقدماتی اهواز رفتم. از این دوره، در سال ۱۳۳۸، به عنوان یکی از دو دانش آموز ممتاز فارغ التحصیل شدم و سال آخر دبیرستان را نیز در دزفول درس خواندم.
در مهر ماه ۱۳۳۹، پس از قبولی در کنکور با رتبه سراسری پنجم، برای تحصیل در رشته زبان انگلیسی وارد دانشسرایعالی تهران شدم. دانشسرایعالی دانشجویان خود را برای دبیری دبیرستان در رشته های مختلف تربیت می کرد. برنامه درسی شامل درس های اصلی هر رشته و دروس مناسبی از رشته های علوم تربیتی و روانشناسی برای همه رشته ها بود. این دوره سه ساله بود. با آشنایی که با محتوای دروس روانشناسی در این دوره پیدا کردم به روانشناسی علاقه مند شدم. رشته زبان انگلیسی دانشسرایعالی را با توفیق الهی، با رتبه شاگرد اول در سال ۱۳۴۲ به پایان رساندم و از امتیاز گرفتن بورس تحصیلی برای ادامه تحصیل در یک دانشگاه خارج از کشور برخوردار شدم. فراهم ساختن مقدمات لازم از جمله گرفتن پذیرش از یک دانشگاه خارج از کشور دو سال طول کشید که طی آن به دبیری زبان انگلیسی در دبیرستانهای دزفول اشتغال ورزیدم. سرانجام، به یاری یکی از استادان دوره تحصیلم در دانشسرایعالی توانستم از چند دانشگاه ایالات متحده آمریکا، از جمله دانشگاه کالیفرنیا در شهر برکلی، برای تحصیل در رشته روانشناسی پذیرش بگیرم. بیش از دو سال برای اخذ درجه کارشناسی در رشته روانشناسی وقت گذاشتم و در پایان سال ۱۹۶۸ میلادی (۱۳۴۷ شمسی) به اخذ درجه کارشناسی دوم خود در رشته روانشناسی نائل آمدم. به فاصله یک هفته برای ادامه تحصیل در دکترای رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی در همان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی ثبت نام کردم و به تحصیل مشغول شدم. این دوره شش سال به طول انجامید و در پایان سال ۱۳۷۳ میلادی (دی ماه ۱۳۵۲ شمسی) به اخذ درجه دکترا در رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی توفیق پیدا کردم. افزون بر تحصیل، در تمام مدت دوره دکتری، به صورت دستیار یا همکار آموزشی و سال آخر نیز به عنوان روانشناس پژوهشگر،در گروه روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا در زمینه های روانشناسی اجتماعی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، و کاربرد آمار، روانسنجی و روش تحقیق در روانشناسی به کار اشتغال داشتم.
پس از فراغت از تحصیل در اواسط آذر ماه ۱۳۵۲ به ایران برگشتم و از اول بهمن ماه همان سال در دانشکده جدیدالتأسیس علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران چمران اهواز(جندی شاپور آن زمان) استخدام و به کار مشغول شدم. بلافاصله، برنامه رشته روانشناسی را تدوین کرده و به تصویب رساندم و در مهر ماه سال 1353 نخستین گروه دانشجویان روانشناسی با گرایش اصلی روانشناسی صنعتی و سازمانی به تحصیل مشغول شدند. در همین زمان درس روانشناسی اجتماعی را برای تدریس به دانشجویان دوره های دبیری دانشکده*های علوم و ادبیات تدوین کردم و تا سالها بعد تدریس نمودم. دوره کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی را در سال ۱۳۵۵ تأسیس کردم. رشته ها و دوره های متعدد دیگر از کار شناسی تا دکتری در زمینه های روانشناسی، علوم تربیتی، مشاوره و کتابداری پیش و پس از انقلاب در دانشکده تأسیس شدند و من به مدت ۳۴ سال در زمینه های تخصصی خود در آنجا به تدریس و پزوهش اشتغال داشتم. مسئولیتهای مدیریتی مختلف شامل مدیر اول گروه روانشناسی، معاونت دانشکده و ریاست دانشکده را نیز در دوره هایی به عهده داشته ام.
مجید صراف زاده
پروفسور مجید صراف زاده متولد دزفول است. وی یکی از بزرگترین دانشمندان و مخترعین جهان است. ایشان یکی از بنیان گذاران جامعه مخترعین جهان، صاحب حق ثبت اختراع و شرکت های معتبراروپایی و آمریکایی می باشد. همچنین مخترع نوعی بیسیم و مخترع انواع تلفن های همراه شرکت موتورلا است.
وی مدیرعامل و رییس هیات مدیره کانون مخترعین آمریکا، وی همچنین مدیر موسسه بهداشت بی سیم در دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس است. دکتر صراف زاده یکی از بنیانگذاران و مدیر مرکز UCLA برای SMART بهداشت و همکاری مدیر مرکز BRITE در اقلیت نابرابری بهداشت است. ایشان در سال 1987موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی خود از دانشگاه ایلینوی آمریکا شد. وی از سال 1987 در دانشگاه نورث وسترون آمریکا به عنوان استاد برق و کامپیوتر فعالیت میکند.
دکتر صراف زاده، دارنده جوایز بزرگ بین المللی از جمله عنوان و جایزه NSF مهندسی جهان دو عنوان وجایزه بهترین مقاله ICCAD و DAC برای کار خود در زمینه طراحی فیزیکی است، وی رییس کمیته های برنامه های فنی و طراحی VLSL و CAD است. استاد صراف زاده حدود 180 مقاله در زمینه های مختلف منتشر کرده ،وی همچنین سردبیر کتاب “جنبه الگوریتمی VLSI چیدمان” (سال 1994 توسط علمی جهانی)، است. وی نویسنده کتاب “مقدمه ای بر VLSI طراحی فیزیکی” (سال 1996 توسط مک گرو هیل) است ، دکترصراف زاده عضو هیئت تحریریه از VLSI در زمینه طراحی مجله است وی همچنین سردبیر ارشد مجله بین المللی با سرعت بالا الکترونیک و سردبیر دیپلم از معاملات IEEE در طراحی به کمک کامپیوتر است. دکتر صراف زاده با بسیاری از صنایع در ده سال گذشته از جمله IBM و موتورولا و بسیاری از صنایع CAD همکاری کرد.
حبیب الله قطب
متولد دزفول 1309 – از بنیانگذاران دانشکده کشاورزی رامین و رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز
دوره متوسطه را در دبیرستان دارالفنون تهران گذراند. ابتدا به یک کالج در واشنگتن رفته و بعد بدلیل علاقه به مهندسی آب به مدت دو سال در دانشگاه برکلی کالیفرنیا تحصیل نموده و برای گذراندن دروس تخصصی به شاخه Davis دانشگاه کالیفرنیا رفته و دوره لیسانس و فوق لیسانس را در آنجا به اتمام می رسانند(در سال 1959)
در حدود سال 1962 همزمان با آغاز مطالعات ساخت سد دز به ایران آمد. استاندار وقت خوزستان از حضورش با خبر می شود و نامه بانک جهانی در پاسخ به درخواست بودجه برای ساخت سد و نیروگاه برق دز را به پدر مهندس قطب می دهند تا وی آن را ترجمه کند.
و خلاصه اینکه بانک جهانی مخالفت میکند با تخصیص بودجه و می نویسند که ایران با داشتن منابع سوخت فسیلی تا یک دهم هزینه نیروگاه برق آبی می تواند نیروگاه گازی و حرارتی بسازد. بعد شاه همزمان با افزایش قیمت جهانی نفت فقط برای نظارت دقیق بانک جهانی بر انجام پروژه درخواست اندکی بودجه می کند و بقیه بودجه را از منابع ایران تامین می کند. چند پیشنهاد استخدام از شرکتهای کشت و صنعت منطقه مثل کارون و غیره دریافت می کند که مخالفت می کند. به پیشنهاد بنیاد آمریکایی خاور نزدیک در دفتر تهران در دانشکده کشاورزی ملاثانی مشغول به کار می شود. بنیاد خاور نزدیک یک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مستقل زیر نظر موسسه ای در نیویورک داشته که جناب فولر رییس این دانشکده در ملاثانی بود. فولر به جناب قطب گفته بود شما در بهترین دانشگاه آمریکایی درس خواندی … و لذا ایشان جذب این دانشکده می شوند. فولر از جناب قطب خواست هرچی کتاب و تجهیزات آزمایشگاهی می خواهد بنویسد تا طی یکهفته ارسال شوند که درست دریک هفته رسیدند و چند بسته از کتب کمکهای خانم روزولت به کتابخانه های دانشگاههای آمریکایی و جهان بود. با اتمام ماموریت این دانشکده امریکایی همزمان بود با ریاست دکتر مهرا در دانشگاه جندی شاپور اهواز که قصد پس گرفتن این دانشکده از آمریکایی ها داشت و جناب قطب از عاقبت این تغییر مدیریت و اداره آن بدست ایرانیها نگران بود.
دکتر اقبال در این باره می گوید:
در آغاز سال تحصیلی 39-1338 موافقتنامه ای بین بنیاد خاور نزدیک و وزارت فرهنگ در تهران به امضا رسید که به موجب آن وزارت فرهنگ نظارت در توسعه و اداره امور دانشکده کشاورزی اهواز را به بنیاد خاور نزدیک محول نمود. همکاری بنیاد خاور نزدیک با دانشکده کشاورزی اهواز تا سال 39-1338 همچنان ادامه داشت . تا این تاریخ برنامه تحصیلی دانشکده سه ساله بود ولی به موجب موافقتنامه جدید وزارت فرهنگ و بنیاد خاور نزدیک دوره تحصیلی به چهار سال افزایش یافت(آغاز سیستم آموزشی آمریکایی) . در سال 1337 تا 1347 اداره دانشکده کشاورزی در ملاثانی به بنیاد آمریکایی خاور نزدیک سپرده شد و از آن سال به بعد دانشکده کشاورزی ملاثانی مجددا تحت نظارت دانشگاه جندی شاپور قرار می گیرد.
روایت مهندس قطب از روسای دانشگاه جندی شاپور در دوره فعالیت دانشگاهی خود:
به ترتیب دکتر کاظمی که جراح بوده و دکتر مهرا و چند ماهی فرح پهلوی رییس دانشگاه بودند و تا زمان انقلاب اسلامی دکتر عباس جامعی بعنوان رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز است.
بعد از انقلاب دکتر دوایی رییس دانشگاه به اسرار دکتر بلداجی معاون اداری و مالی مهندس قطب جانشین و معاون رییس دانشگاه می شوند البته با قول و شرط اینکه بعد از رفتن دکتر دوایی با استعفای جناب قطب موافقت کند. دکتر دوایی با افزایش زخمی های جنگ روزانه تمام وقت در اتاق عمل بودند و کلیه مسولیتهای اداره دانشگاه را به مهندس قطب سپردند، بعد بدلیل مشکلات خانوادگی قصد عزیمت به تهران را دارند و به مهندس قطب میگویند به قولم نمیتوانم عمل کنم و دکتر حسن حبیبی وزیر وقت علوم گفته اگر معاون شما قبول می کنند حکم مدیریت دانشگاه را به ایشان ابلاغ کنم. ضمن موافقت تا دوره دکتر حسن عارفی وزیر علوم بعدی، مهندس قطب مدیریت دانشگاه را بعهده دارند. پس از آن، آقای قائم مقامی از طرف ایشان جایگزین جناب قطب می شود. در دوره ای که جنگ بود و تا پنج کیلومتری اهواز عراقی ها بودند و دانشگاه خرمشهر ستاد فرماندهی ارتش عراق بود و اساتید و کارکنان آن اهواز بودند و شاخه شمالی دزفول ستاد پشتیبانی جنگ و معراج شهدا بود که به اداره دانشگاه بسختی پرداختند.
بانو فریال مستوفی معروف به ملکه فولاد ایران(ثروتمندترین زن فعلی ایران)
زنی که بزرگترین معدندار ایران است. فریال مستوفی در دزفول متولد شد. فوق لیسانس رشته اقتصاد از انگلستان دارد و پس از بازگشت به ایران مدتی به تدریس مشغول شد. او که همیشه دغدغه کارآفرینی و کسب و کارهای نوین داشت، چندین پروژه فولادی و معدنی را در ایران انجام داد و بعد از آن سهامدار دو معدن بزرگ ایران شد و حالا لقب بزرگترین معدندار ایران را یدک میکشد.
احسان نظرزاده
دکتر احسان نظرزاده در بیست دوم دی ماه سال ۱۳۶۲ در محله کلانتریان دزفول بدنیا آمد. دکتر نظرزاده تحصیلات خود را تا مقطع متوسطه در شهر خود ادامه داد. پس از کنکور در دانشگاه روزانه لرستان پذیرفته شد.
و مقطع کارشناسی خود را در آنجا گذراند. مقطع کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه دولتی ارومیه به پایان برد. دکترای تخصصی پلیمر در دانشگاه نخبگان مازندان اخذ کرد .
پس از آن فوق دکترای تخصصی خود را هم در این دانشگاه کسب کرد.
* عضویت در مجامع علمی:
عضو انجمن شیمی آمریکا – عضو ستاد نانو فناوری ایران – عضو بنیاد ملی نخبگان ایران – عضو باشگاه پژوهشگران جوان – عضو انجمن پلیمر ایران – عضو هیات تحریره مجله کاسپین جرنال – عضو هیات داوران هیات کنفرانس جهانی شانگهای چین – عضو هیات داوران هیات کنفرانس جهانی مهندسی مواد چین – عضو هیات داوران کنفرانس جهانی پلیمر و مواد کمپوزیستی پکن چین – عضو هیات داوران کنفرانس جهانی ملبورن استرالیا – عضو کمیته اجرای کنفرانس بین المللی شیمی سانیا چین
* جوایز و افتخارات:
دانشجویی ممتاز و شاگرد اول شیمی آلی پلیمر دانشگاه اورمیه – دانشجویی برتر علمی دانشگاه مازندران
پژوهشگر برتر استان مازندران – برگزیده جایزه شهید تهرانی مقدم از سوی بنیاد ملی نخبگان
* سوابق تحصیلی و اجرایی:
استاد و عضو هیات علمی دانشگاه کرمان – استاد و عضو هیات علمی دانشگاه گلستان – تدریس در مقطع کارشناسی دانشگاه مازندان – تدریس درمقطع کارشناسی دانشکده کشاورزی واحد اهواز – تدریس در مقطع کارشناسی پیام نور واحد دزفول – تدریس در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد دزفول
مسعود نقاب
متولد: دزفول – مدرك تحصیلی: دکترای تخصصی(PhD)، بهداشت حرفه ای(گرایش سم شناسی شغلی)
مراتب علمی:
1- کسب رتبه دوم پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1386
2- کسب عنوان استاد محبوب و نمونه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در چهارمین و پنجمین همایش دانشجویی کیمیای شرق (جامعه اسلامی دانشجویان) در دو نوبت پی در پی برای سالهای 86 و 87
3- کسب عنوان استاد نمونه دانشکده بهداشت و تغذیه در سالهای 78 و 86
4- کسب عنوان پژوهشگر فعال دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 86 در زمینه ثبت اختراعات
5- کسب عنوان استاد برگزیده معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 86 بخاطر چاپ بیش از 3 مقاله در سال 2006
6- کسب عنوان استاد نمونه برگزیده توسط وزارت بهداشت در سال 86 بخاطر کارنامه درخشان آموزشی و پژوهشی
7- عضویت در بنیاد ملی نخبگان و مشمول آئین نامه استعداد برتر و نخبگی ثبت اختراع
* کاربرد یک تست حساس اندازه گیری اسیدهای صفراوی سرم برای ارزشیابی و تشخیص زودرس اختلالات عملکردی کبد در سال 1386 .
عضوهیئت علمی گروه بهداشت حرفه ای،دانشکده بهداشت و تغذیه
* تدریس درس بیماریهای ناشی از کار به دانشجویان کارشناسی بهداشت حرفه ای
* تدریس درس سم شناسی شغلی به دانشجویان کارشناسی بهداشت حرفه ای
* تدریس درس کلیات بهداشت حرفه ای به دانشجویان MPH
* تدریس درس بهداشت حرفه ای به دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی
۱) مجری طرح مطالعه آلودگی میکروبی استخرهای شنای شهر شیراز
۲) مجری طرح مطالعه اختلالات شنوایی و غیر شنوایی ناشی از تماس شغلی با صدا در کارگران واحدهای صنایع پر سروصدای شیراز
۳) مجری طرح مطالعه بیماریهای تنفسی ناشی از تماس استنشاقی با گرد و غبار تالک در کارکنان یکی از صنایع لاستیک سازی در شیراز
۴) مجری طرح اثرات تماس شغلی با الیاف معدنی سنتتیک(پشم و شیشه) بر روی سیستم تنفسی کارگران یکی از واحدهای صنعتی شهر شیراز
۵) مجری طرح مطالعه اختلالات تنفسی ناشی ازتماس شغلی باگردوغبارسیمان در شیراز
۶) مجری طرح مطالعه حوادث خانگی شهری و روستائی در یک مقطع3 ساله(81-79) درشهر شیراز
۷) مجری طرح تماس کارگران واحد کلر آلکالی پتروشیمی با بخارات جیوه المنتال و خطر مسمومیت
۹) مجری طرح مطالعه اختلالات تنفسی کارگران حفار سد سلمان فارسی قیر و کارزین
۱۰) مجری طرح مطالعه عوارض و اختلالات تنفسی ناشی از مواجهه شغلی با بخارات فرمالدئید، سال 1385
۱۱) مجری طرح مطالعه شیوع اختلالات تنفسی ناشی از مواجهه شغلی
توجه :
همراهان گرامی هرگونه پیشنهاد و یا تغییر و اضافات در رابطه با موضوع فوق را می توانید در بخش نظرات، پایین همین پُست و یا از طریق بخش ارتباط با ما، با مدیریت این سایت در میان بگذارید. با سپاس . محمدحسن دُرچین
با سلام
مدیر محترم سایت
جناب آقای دکتر سیدعظیم جولازاده حسینی فرزند برومند استان خوزستان شهرستان دزفول طی دیداری که داشتیم باایشان ، فهمیدیم که جز نخبگان جمهوری اسلامی هستند و همینطور جز دانشمندان کشور ما هستند
به عنوان سفیر علمی در سازمان ارژی اتمی ایران نقش آفرینی میکنند و همینطور جز سازمان ملی نخبگان ایران هم هستند
حیفمان آمد ایشون به شما معرفی نکنیم
ممنون
سلام و ممنون نام ایشان در لیست نخبگان خواهد آمد ایشان از دوستان هستند و الان هم در اندیشه و شهریار فعال